Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Όλοι εμείς στη Pharmasept έχουμε συναίσθηση της ευθύνης μας απέναντι σε όλη την οικογένεια. Καθημερινά, δίνουμε φροντίδα σε κάθε επιδερμίδα. Η έννοια της αληθινής προσφοράς είναι στην καρδιά της φιλοσοφίας μας.  Γι΄ αυτό, με όλη μας την καρδιά, προσπαθούμε να φροντίσουμε και τις ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας, της οποίας είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι. 

Mε αυξημένο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης από το 2019 χορηγoύμε, σε μόνιμη βάση, το αθλητικό κέντρο Παλαιού Φαλήρου, προκειμένου να δημιουργηθούν, να συντηρηθούν και να έχουν άριστη χρήση οι αθλητικές του εγκαταστάσεις.

Πρόκειται για ένα αθλητικό κέντρο όπου αθλούνται πάνω από 1.400 παιδιά, καθώς επίσης δίνει τη δυνατότητα άθλησης και στο κοινό. Η Pharmasept ενισχύει την προσπάθεια του δήμου με μία χρόνια σχέση συνεργασίας καθώς έχει συνεισφέρει οικονομικά στην ορθή λειτουργία του κολυμβητηρίου, του γήπεδου basket, volley, στίβου, Tennis. Ακόμη ένα σημαντικό έργο προσφοράς, αποτελεί η κάλυψη όλων των αναγκών όσον αφορά στα προϊόντα περιποίησης των αθλητών, στηρίζοντάς τους στα τουρνουά που γίνονται ανά διαστήματα.

Η Pharmasept πιστεύει πως κάθε άτομο πρέπει να έχει τη δυνατότητα να αθλείται. Γι’ αυτό και στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια των Δήμων για την ύπαρξη χρηστικών χώρων άθλησης.

Στις μέρες της covid 19 εποχής, η προστασία του κάθε ένα μας, είναι ζωτικής σημασίας.

Η Pharmasept, ως ειδικός σε θέματα υγιεινού καθαρισμού και βάζοντας την ανιδιοτελή φροντίδα ως προτεραιότητα, ευαισθητοποιήθηκε για την ανάγκη συνεχούς παροχής προϊόντων στην οργάνωση Ιατρική Παρέμβαση.

Για τα ασυνόδευτα ανήλικα που διαμένουν στις δομές φιλοξενίας της, προσφέρει προϊόντα που αντιστοιχούν στις εκάστοτε ανάγκες τους.

Για αυτά τα παιδιά, που έχουν ήδη αντιμετωπίσει πολλά, αυτή η μικρή βοήθεια συμβάλλει ώστε να υπάρχουν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και στην πρόληψη και αντιμετώπιση του covid 19.

Με αίσθημα ευθύνης για την πανδημική κρίση, και αλληλεγγύης σε όλους όσοι φροντίζουν εθελοντικά τους ασθενέστερους συμπολίτες μας, η Pharmasept προσέφερε αντισηπτικά υγρά για τους εθελοντές και τους εργαζομένους στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά.

Με αυτόν τον τρόπο δείχνει έμπρακτα τη φιλοσοφία προσφοράς και φροντίδας που τη διατρέχει και συμβάλλει με τα όπλα της στο έργο της ΚΟ.ΔΕ. Π , που δίνει καθημερινή μάχη για:

 • την περίθαλψη των οικονομικά και κοινωνικά ασθενέστερων πολιτών
 • τη σίτισή τους
 • την ένδυση απόρων και αστέγων Δημοτών ή κατοίκων Πειραιά
 • την ενημέρωση του κοινού σε θέματα υγείας και πρόληψης
 • την υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων

Η Pharmasept στηρίζει έμπρακτα το έργο της Αμυμώνη, του Πανελλήνιου Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες.

Αποστολή της Αμυμώνης από το 1993 είναι να παρέχει σε κάθε άνθρωπο με προβλήματα όρασης και την οικογένειά του δια βίου εκπαίδευση, φροντίδα και υποστήριξη, καλύπτοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες του σε κάθε ηλικία και για όσο χρειάζεται.  

Όραμα του Συλλόγου είναι κάθε άνθρωπος με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες στην Ελλάδα να λαμβάνει την εκπαίδευση και τις θεραπείες που χρειάζεται, να αξιοποιεί στο μέγιστο τις δυνατότητές του και να ζει κατά το δυνατό αυτόνομα και με αξιοπρέπεια καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του, κι ακόμα, η οικογένειά του να έχει την απαραίτητη υποστήριξη και φροντίδα ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες του.

Η Pharmasept κατανοώντας το σημαντικότατο έργο που προσφέρει η Αμυμώνη, στέκεται αρωγός στο έργο της και προσφέρει δερμοκαλλυντικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, καλύπτοντας τις καθημερινές ανάγκες υγιεινής και περιποίησης των παιδιών και των οικογενειών τους.
 

Η Pharmasept στηρίζει την Εθνική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης Κωφών Γυναικών, συμβάλλοντας στην προετοιμασία της για το 8ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Κωφών Γυναικών που διεξάγεται μεταξύ 15-24 Οκτωβρίου 2021 στη Pescara της Ιταλίας. 

Διανύοντας μία περίοδο που τόσο η κοινωνία μας όσο και ο αθλητισμός βιώνουν μία αναμφίβολα πρωτόγνωρη κρίση, η εθνική ομάδα καλαθοσφαίρισης κωφών γυναικών δε σταματά να μας κάνει όλους υπερήφανους. Με την καθοδήγηση της Αθηνάς Ζέρβα, πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια τόσο σε Παγκόσμιο όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, έχοντας ήδη κατακτήσει τρία συνεχόμενα χρυσά μετάλλια: Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωφών 2016, Ολυμπιακοί Αγώνες Κωφών 2017 και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωφών 2019.

Η Pharmasept στέκεται έμπρακτα στο πλευρό της εθνικής ομάδας, καλύπτοντας τα έξοδα διαμονής της στα πλαίσια της προετοιμασίας της για τη διεθνή διοργάνωση στην Ιταλία, βάζοντας το λιθαράκι της στο δρόμο προς μία ακόμη αθλητική διάκριση.

Η Pharmasept στηρίζει τον αγώνα Greece Race for the Cure® 2021 και γίνεται μέρος της μεγαλύτερης «αλυσίδας» ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού στην Ελλάδα και τον κόσμο, έναν αγώνα που συμβάλλει στη συγκέντρωση πόρων για το σκοπό και το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Άλμα Ζωής» ιδρύθηκε το 1988 από γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού και τα 33 έτη λειτουργίας του παρέχει δωρεάν πολυεπίπεδη στήριξη προς τη γυναίκα που νοσεί καθώς και μεριμνά για την έγκυρη ενημέρωση κάθε γυναίκας σχετικά με τον καρκίνο του μαστού και τις μεθόδους πρόληψής του. Η λειτουργία του στηρίζεται οικονομικά αποκλειστικά και μόνο σε χορηγίες, δωρεές και συνδρομές μελών, γι’ αυτό και ο ετήσιος αγώνας που διοργανώνεται είναι ζωτικής σημασίας για αυτόν. Μέσω αυτού του αγώνα και τους χορηγούς του, το Σωματείο καταφέρνει να μετασχηματίσει τα καθαρά έσοδά του σε ποικίλα προγράμματα στήριξης.

Ενδεικτικά, τα προγράμματα που χρηματοδοτούνται από τα καθαρά έσοδα της διοργάνωσης του 2020 αναφέρονται παρακάτω και δείχνουν την τεράστια αξία της:

 • Πρόγραμμα στήριξης γυναικών με καρκίνο μαστού από γυναίκες με εμπειρία καρκίνου μαστού σε Νοσοκομεία  (πρόγραμμα Reach to Recovery) 
 • Ομαδικά ψυχοθεραπευτικά προγράμματα στήριξης γυναικών με καρκίνο μαστού
 • Πρόγραμμα νομικής έρευνας, διεκδίκησης & συμβουλευτικής για τα δικαιώματα των ασθενών με καρκίνο μαστού
 • Πρόγραμμα παροχής πρακτικών συμβουλών δέρματος και διατροφής σε γυναίκες σε θεραπεία -χημειοθεραπεία, ακτινοθεραπεία, ορμονοθεραπεία
 • Πρόγραμμα γενετικής συμβουλευτικής & ανάλυσης για γυναίκες με καρκίνο μαστού & τις α’ βαθμού συγγενείς τους
 • Πρόγραμμα ενημέρωσης για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση σε χώρους εργασίας, δήμους και φορείς
 • Πρόγραμμα λειτουργίας τηλεφωνικής γραμμής στήριξης
 •  Διεξαγωγή έρευνας επιπτώσεων της πανδημίας του COVID-19 σε ασθενείς με καρκίνο μαστού
   
Προϊόντα 0