Ηeliodor

Σειρά

Heliodor

Heliodor

Ηλιόδωρο σημαίνει το δώρο του Ήλιου.

Με τη ΝΕΑ αντηλιακή σειρά Heliodor, απολαμβάνουμε μόνο τις ευεργετικές ιδιότητες του ήλιου καθώς μας προστατεύει με ένα μόνο 100% φυσικό φίλτρο από οξείδιο του ψευδαργύρου, αναγνωρισμένο ως ένα πολύ ασφαλές αντηλιακό φίλτρο ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

Οι αντηλιακές κρέμες της σειράς προστατεύουν κατευθείαν μετά την εφαρμογή, έχουν υψηλό δείκτη προστασίας, βιοδιασπώμενη σύνθεση, bio-based συσκευασίες, ευχάριστες υφές για εύκολη εφαρμογή που δεν αφήνουν λευκά ίχνη, είναι ανθεκτικές σε νερό & ιδρώτα και είναι δερματολογικά ελεγμένες. 

 

0% CHEMICAL UV FILTERS, TITANIUM DIOXIDE, MINERAL OIL, PETROLATUM, PARAFIN WAX, SILICONES, ALCOHOL, PEG, PARABENS, PHENOXYETHANOL

 

Η δική μας λύση στην αντηλιακή προστασία

Έπειτα από έρευνα σε ένα από τα μεγαλύτερα εργαστήρια παγκοσμίως, που εξειδικεύεται στην ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αντηλιακών προϊόντων, καθώς και με την αποκλειστική χρήση ενός μόνο φυσικού αντηλιακού φίλτρου, το ZANO® 20, οξείδιο του ψευδαργύρου με τη πιο βέλτιστη κοκκομετρία και υψηλό δείκτη προστασίας SPF 50, η PHARMASEPT κατάφερε και δημιούργησε ένα ασφαλές και απόλυτα φυσικό αντηλιακό προϊόν. 

 

Οικολογική συσκευασία και βιοδιασπώμενη σύνθεση

Στη PHARMASEPT, πέρα από τη φροντίδα της επιδερμίδας, νοιαζόμαστε και για τη φύση που συνεχώς μας γεμίζει με δώρα. Η φύση είναι πηγή ζωής για όλους μας. Ακριβώς γι' αυτό, η σειρά Heliodor  σέβεται το περιβάλλον και τις θάλασσές μας, καθώς διαθέτει βιοδιασπώμενη σύνθεση και  συσκευασίες βιολογικής προέλευσης από ζαχαροκάλαμο, για μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος.

Προϊόντα 0