Όραμα & Φιλοσοφία

Είμαστε η Pharmasept

Είμαστε μια αμιγώς ελληνική εταιρεία. Δημιουργούμε δερμοκαλλυντικά προϊόντα υψηλής δερματολογικής αξίας, με δράση, που διατίθενται αποκλειστικά στο χώρο του φαρμακείου. Απευθυνόμαστε σε καταναλωτές όλων των ηλικιών, προσφέροντας φροντίδα για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας. Οι σειρές των προϊόντων μας είναι δερματολογικά ελεγμένες, με απόλυτο σεβασμό στη φυσιολογία και το pH του δέρματος και είναι κλινικά δοκιμασμένες σε αναγνωρισμένα εργαστήρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η φιλοσοφία μας

Παρατηρούμε τη φύση. Μαθαίνουμε από αυτήν.

Η φιλοσοφία μας

Ενεργά συστατικά

Υποστηρίζουμε τους μηχανισμούς της φύσης, με τα κατάλληλα ενεργά συστατικά που βοηθούν στη διατήρηση φυσιολογικού pH και στην ενίσχυση του επιδερμικού φραγμού.

Εναρμόνιση με τη φύση

Βλέπουμε το τώρα του δέρματος. Νοιαζόμαστε για το μέλλον του. Είμαστε δεσμευμένοι από τις ίδιες μας τις αρχές να προσφέρουμε ό,τι πιο εναρμονισμένο με τη φυσική αλήθεια της επιδερμίδας.

Έξυπνες φόρμουλες

Αυτό που κάναμε και θα κάνουμε πάντα είναι να δημιουργούμε «έξυπνες φόρμουλες» με στόχο τα άμεσα ορατά αποτελέσματα, αλλά και την μακροχρόνια υγεία της επιδερμίδας.

Διατήρηση της επιδερμίδας

Αρνούμαστε να την αλλάξουμε, να την αλλοιώσουμε, να την καταστρέψουμε. Είμαστε εδώ για να τη βοηθήσουμε.

Η ιστορία μας

1995
1998
2005
2013
2014
2015
2017
2019
2020

Ξεκινάμε

Εισαγωγή επιδεσμικού υλικού από το εξωτερικό και διάθεσή του στην ελληνική αγορά.

Αλλαγή διοίκησης, νέοι στόχοι

Αναλαμβάνει ο κ. Μουρκάκος.Σε συνεργασία με  το Τμήμα R& D ξεκινάμε την εκτεταμένη έρευνα για την αναζήτηση καινοτόμων συστατικών.

Η πρώτη πλήρης σειρά προϊόντων γίνεται πραγματικότητα

Η ολοκληρωμένη πρότασή μας, με όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά Pharmasept, για την περιποίηση σώματος, μαλλιών, βρεφικής & εξειδικευμένης φροντίδας, ανοίγει το δρόμο για μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές.

Εκσυγχρονιζόμαστε

Λανσάρεται η σειρά Cleria για περιποίηση προσώπου.

Μαζική προβολή της εταιρείας

Η σειρά Baby Care κερδίζει έδαφος στις μαμάδες.

Νέες εγκαταστάσεις

Η εταιρεία μεταφέρεται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.

Καινοτομία

Κατοχύρωση πατέντας για την αποσμητική και προστατευτική δράση των υγρών καθαρισμού, με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Νο1 στην κατηγορία βρεφικών καθαριστικών προϊόντων φαρμακείου

IQVIA,88A2 BABY SOAPS & SYNDETS,PRD Pharmasept Baby, Units, Value, Pharmacy Sell-out Data YTD 5/2020

Δημιουργία της σειράς Hygienic

Ολοκληρωμένη σειρά υγιεινής περιποίησης σώματος για ενήλικες.

Το όραμά μας

01

Υψηλή ποιότητα

Όλοι εμείς στην PHARMASEPT δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε προϊόντα υψηλής δερματολογικής αξίας με σεβασμό και φροντίδα για την υγεία της επιδερμίδας.

02

Κλινικά ελεγμένα προϊόντα

Εργαζόμαστε με τη σταθερή πεποίθηση πως όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση σε κλινικά ελεγμένα δερμοκαλλυντικά προϊόντα. Οι γνώσεις μας, η φιλοσοφίας μας, ο τρόπος που λειτουργούμε, η ειλικρίνειά μας, η ευαισθησία μας σε θέματα τιμής, φιλοδοξούμε να είναι πρότυπο στην αγορά δερμοκαλλυντικών. Πιστεύουμε στο δικαίωμα όλων σε υγιές δέρμα.  

03

Ενσυνείδητοι καταναλωτές

Οραματιζόμαστε έναν καταναλωτή απαιτητικό, πλήρως ενημερωμένο, που δεν συμβιβάζεται σε θέματα ποιότητας για την επιδερμίδα του. Ξέρουμε πως αυτός ο ενσυνείδητος καταναλωτής είναι και δική μας ευθύνη και την αναλαμβάνουμε.

Οι αλήθειες μας

Eπιτυχημένη σύνθεση

Η αποτελεσματική και επιτυχημένη σύνθεση των προϊόντων καθαρισμού μας αποτελεί κατοχυρωμένη πατέντα μας, τόσο για την αποσμητική, όσο και για την προστατευτική της δράση.

Έλεγχος ποιότητας

Τα προϊόντα μας ελέγχονται σε αναγνωρισμένα εργαστήρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Εκτεταμένη έρευνα

Πολλά από τα προϊόντα μας σχεδιάζονται μετά από εκτεταμένη έρευνα και χρήση καινοτόμων ενεργών συστατικών και υπόκεινται σε αυστηρές δοκιμές ασφάλειας και αποτελεσματικότητας.

Σεβασμός στο δέρμα

Όλα τα προϊόντα μας έχουν σύνθεση που εξομαλύνει και διατηρεί την υδρολιπιδική ισορροπία του δέρματος, με απόλυτο σεβασμό στη φυσιολογία και το pH του δέρματος.

Αποκλεισμός αμφισβητούμενων συστατικών

Πριν ακόμα από τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών και τις συστάσεις των επιστημονικών εταιρειών δερματολογίας, η Pharmasept αποκλείει από μόνη της όλα τα συστατικά που αμφισβητούνται από άποψη δερματολογικής ασφάλειας. Για αυτό και όλες οι σειρές προϊόντων μας είναι υποαλλεργικές, και προκύπτουν άνευ άσκησης βίας μέσω πειραμάτων σε ζώα.

Επιστημονικές ομάδες

Όλα τα προϊόντα μας αναπτύσσονται σε συνεργασία με ομάδες βιολόγων και αλλεργιολόγων.

Μέγιστη απόδοση και ποιότητα

Τα προϊόντα μας βασίζονται σε έξυπνα μελετημένες φόρμουλες, όπου μια ποικιλία συστατικών λειτουργούν αθροιστικά και συνεργικά, ώστε να επιτύχουν την μέγιστη δυνατή ενεργοποίηση κάθε συστατικού, που λειτουργεί αντιοξειδωτικά, θρεπτικά ή σαν supefood. Κάνουμε χρήση του μέγιστου δυνατού αριθμού επανορθωτικών και ανασταλτικών συστατικών για τη φροντίδα του δέρματός σας, σήμερα και στο μέλλον.

Σκεφτόμαστε. Ερευνούμε. Αμφισβητούμε.

Αναζητούμε για τις συνθέσεις μας τη βιοσυμβατότητα χρησιμοποιώντας σε πολλά συστατικά μας μόρια που ήδη υπάρχουν φυσιολογικά στο δέρμα. Έτσι, ανεξάρτητα με το αν τα συστατικά μας είναι φυσικά ή προϊόν καινοτομίας εργαστηρίου, είναι σίγουρο ότι το δέρμα τα αναγνωρίζει και τα απορροφά εύκολα χωρίς να διαταράσσεται το pΗ του.

λέμε

ΟΧΙ

σε συνθετικά συντηρητικά, αρώματα και χρώματα, parabens, υποκατάστατα πετρελαίου, σιλικόνη, θειικά άλατα (sulfates) & phthalates.

λέμε

ΝΑΙ

στις φυσικές λειτουργίες του δέρματος, τις οποίες τις διατηρούμε, τις "ξυπνάμε", τις επανορθώνουμε.

Προϊόντα 0